Voetbalito

menu
met plezier leren voetballen

ON DEMAND - 'Tactische & fysieke aspecten op amateurniveau' (S. Giovannelli)

31 augustus — 31 december

In deze bijscholing, gegeven door Silvio Giovannelli (Licensed UEFA A & Physical Coach) krijgen we te zien hoe je tactische & fysieke aspecten integreert binnen de training op amateurniveau (zowel bij jeugd als seniors). Vanuit de theorie toont Silvio heel wat toepassingen die voor elke amateurtrainer een meerwaarde kunnen vormen binnen zijn of haar dagelijkse werking. Via Q&A is er uiteraard ook de mogelijkheid tot interactie met de spreker.


INHOUD

In de tactische (holistische) periodisering staat de tactische component centraal. Daarbij wordt tactiek tegelijkertijd getraind met de technisch, fysieke en mentale targets van het voetbalspel: Het holistisch (geheel is meer dan de som der delen) en game based (11-11 is de basis) denken.

In tegenstelling tot de zes-weken periodisering van R. Verheijen, opteren we in de tactische periodisering voor de golfmethode. Hierbij onderscheiden we binnen de weekplanning duidelijke accenten naar kracht, uithouding, snelheid, coördinatie en preventie. Elke training heeft specifieke fysieke accenten. Het optimaal monitoren van de individuele fysieke parameters in de collectieve training vormt de basis voor de individuele specifieke en aspecifieke (extra) trainingsmomenten.

Préreservatie hartslagsensoren en gps-trackers

OPGELET
Aangezien deze online course zich voornamelijk toespitst op amateurniveau, wordt de sessie gekoppeld aan een 2de sessie die zal doorgaan op donderdag 25 juni, gegeven door Joost Desender (Physical Coach KV Oostende) die de fysieke aspecten binnen de tactische (holistische) periodisering op (semi) professioneel niveau zal belichten vanuit zijn ervaringen als Physical coach op het hoogste niveau (o.a. Club Brugge, KV Oostende). Deze course is niet dezelfde als die hij onlangs bij Voetbal Vlaanderen gaf (en bovendien kan je bij ons achteraf de presentatie wel herbekijken).

  • Data donderdag 11 juni 2020
  • Tijden 20:00-21:30 (CEST)
  • Locatie Online via Zoom
  • Voor wie voor iedereen die uitermate gepassioneerd is door voetbal en zich afvraagt hoe je tactische & fysieke aspecten implementeert op amateurniveau
  • Kosten € 30 voor 2 sessies (PAKKET) / € 15 indien enkel deze sessie
  • Inclusief 90' live online training + interactieve Q&A
  • Organisatie Voetbalito | info@voetbalito.be | +32474845679

Aanmelden

Gelieve de gegevens van de deelnemer (m/v) in te vullen. In het geval van een minderjarige deelnemer verzoeken wij u het telefoonnummer en e-mailadres van de ouder/verzorger in te vullen.

{{ discountDisplay }}

{{ totalPrice | currency }}

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}