Voetbalito

menu
met plezier leren voetballen

Ons verhaal

Voetbalito is ontstaan in 2005, onder de naam Voetbalschool SuperStar United in Maastricht Sinds die tijd hebben we onder verschillende namen voetbalactiviteiten aangeboden. In België zijn we in 2007 onder de noemer Coerver Coaching activiteiten gaan aanbieden. Onze methode “Total Soccer Method” waarmee we werken is onze eigen methode die we sinds het begin van ons bestaan, ruim 15 jaar geleden, hebben ontwikkeld. De “Total Soccer Method” is uitgegroeid tot een internationaal product dat in veel landen gebruikt wordt om talent te laten ontwikkelen.

Vanaf juni 2017 zijn we als Voetablito uitgegroeid tot een grote betrouwbare organisatie waar velen duizenden kinderen hun vakantie ingevuld hebben met veel voetbal en plezier.

Missie + visie

Het is onze absolute ambitie om ieder kind, ongeacht zijn of haar niveau, zodanig te prikkelen dat hij of zij op technisch, tactisch, fysisch, mentaal én sociaal vlak zijn of haar persoonlijke top kan bereiken. Dat doen we door uitsluitend met professioneel opgeleide trainers en begeleiders te werken die met hun kennis, ervaring en enthousiasme op elk moment voor een aangename en leerrijke voetbalomgeving zorgen. Want een gestructureerde en kindvriendelijke leeromgeving draagt bij tot het spelplezier van de spelers. En wat je graag doet, doe je nu eenmaal beter!

Individuele ontwikkeling + teamwork.

Binnen Voetbalito werken we tweeledig. Enerzijds stellen wij de ontwikkeling van het individu voorop: de nauwkeurig voorbereide trainingen worden in kleine groepen gegeven zodat onze trainers en begeleiders de mogelijkheid hebben om iedere speler op zijn of haar eigen niveau verder te ontwikkelen. Differentiatie in instructie, uitvoering en feedback zijn daarbij van cruciaal belang. Anderzijds hanteren we ook het principe van de ‘groeimindset’: kinderen worden gestimuleerd om creatief te zijn, om eigen keuzes te maken en ze mogen ook fouten maken. Door ‘gissen en missen’ leren spelertjes zelf oplossingen te bedenken die ze achteraf ook beter gaan onthouden en vlotter in de praktijk zullen toepassen. Spelers actief laten meedenken, zorgt voor een grotere betrokkenheid bij het leerproces en een betere onderlinge samenwerking. Spelers en trainers als team!

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}